GARANTI HOS OSS

Vi på Help-U Motor erbjuder garantier på alla fordon som vi säljer. Vi kan förmånligt erbjuda allt från 6-24 månaders garanti som går via vår samarbetspartner Fragus.

“Fragus är det ledande företaget i Norden på affärskoncept inom bilgarantier. Vi utvecklar kontinuerligt nya garantitjänster till fordonsmarknaden. Fragus samarbetar med välrenommerade bilhandlare i hela Norden. Det alla våra partners har gemensamt är att de erbjuder nya fordon samt begagnade bilar som är ordentligt kvalitetstestade så att de kan leverera garantier till de bilar de saluför.

Vårt affärskoncept bygger på att vi tillhandahåller fordonsbranschen lönsamma garantisystem utvecklat för den skandinaviska marknaden och tillsammans med våra återförsäljare är vi marknadsledande på garantiorienterade mervärdestjänster. Ett brett kontaktnät och kompetenta medarbetare borgar för ett tryggt och långsiktigt samarbete.

Ledorden för Fragus är Kvalitet, Service och Kompetens. Kombinerat med en god Support, bidrar vårt affärskoncept till bättre och lönsammare affärer för både köpare och säljare. Vår strävan är att alltid ge den bästa service när ni behöver den."
Besök FRAGUS GROUP
Help-U Motor AB
Industrigatan 1,
666 31 Bengtsfors
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram