Om oss

En bilaffär är en stor händelse i livet. Det tar vi på allvar. Vi vet själva hur vi önskar bli behandlade vid en affär och vi ska leverera ut det till samtliga kunder.

Det går inte att fuska vid en bilaffär, verkligheten kommer alltid ikapp. Alla våra bilar är genomgångna rent maskinellt och visuellt men även framförallt dess historik. 

Vi hoppas vi kan få in dig som besökare och ge ett gott intryck och förhoppningsvis kunna sälja, förmedla eller byta in din bil. Det viktigaste för oss är att båda parter är nöjda och att vi kan ha en livslång relation. 

Vi är belägna i vackra Bengtsfors i Dalsland – “Sverige i ett miniatyr". 

Kontakta oss gärna innan ditt besök om du är speciellt intresserad av just ett eller flera objekt annars så kommer du oanmäld och är precis lika mycket välkommen. 

Önskas ett fordon visas upp vid någon speciell tidpunkt eller har du särskilda önskemål? Vi försöker lösa allt så kontakta oss så är vi aldrig omöjliga. 

Åker du långväga och vill bli upphämtad på tågstation eller busstation inför bilköp? Vi hämtar dig gärna. 

Vi på Help-U Motor har alltid haft ett stort bilintresse och värderar upplevelsen vid en affär. Vi sätter 100% dig i fokus och dina önskemål. 

Hoppas vi kan få äran att få dig som besökare till vår mycket fina bilhall och lämna lokalen med ett leende från öra till öra!  

Besnik Dautaj - Ägare